Samozapošljavanje

Poticaji za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dobra su prilika za one koji imaju ideju za pokretanje novog posla i žele ući u svijet poduzetništva.

Uvjeti se svake godine mijenjaju, o čemu i pišemo u našem blogu pod kategorijom Samozapošljavanje.

Sve kreće od vaše poslovne ideje koju prezentirate kroz poslovni plan. Mi vam možemo pomoći s prilagođavanjem traženoj formi – što napisati o samoj ideji, radnom iskustvu, konkurenciji, kako predvidjeti prihode i troškove te pripremiti troškovnik.

Osim izrade kompletnog poslovnog plana, nudimo i usluge savjetovanja s korekcijama za unaprjeđenje, a izradile smo i priručnik ‘Do it yourself’ s kojim možete samostalno izraditi poslovni plan.

Poslovni-plan

Izrada poslovnog plana i troškovnika te s time povezano savjetovanje

Cijena: od 400,00 €

Priručnik “Do it yourself” + Savjetovanje (Zoom sastanak 45 minuta)

Cijena: 150,00 €

Savjetovanje s korekcijama za unaprjeđenje poslovnog plana (Zoom sastanak 45 minuta)

Cijena: 150,00 €

Izvješće o namjenskom utrošku sredstava

Cijena: 80,00 €

Što naši klijenti kažu?

Konigov priručnik će vas korak po korak provesti kroz sve što trebate znati i učiniti za otvaranje vlastitog poslovnog subjekta, a čak vam dati i dodatne savjete koji će vam koristiti na početku poduzetništva. Odgovora na sva pitanja koje sam imala na vlastitom početku te otklanja sumnju i nesigurnost – nešto što je jako važno svakom poduzetniku, pogotovo onom koji se nema “kome” obratiti.

Dina Šoštarec

Copy Cookie

U moru papirologije i detalja koje nosi izrada poslovnog plana, Konigo je pravo osvježenje. Vode korak po korak, bogatim iskustvom odgovaraju na sve upite i čitav proces pisanja plana i samozapošljavanja koji je sam po sebi prilično stresan olakšavaju i pojednostavljuju.

Ivana Jandrijević

DigiTail

Veoma profesionalni, izvrsna komunikacija i izuzetna predanost! Koristila sam uslugu izrade poslovnog plana za samozapošljavanje i nisam požalila niti jedan trenutak. Poslovni plan je napisan bolje od očekivanog, stoga nisam ni trenutak sumnjala u pozitivnu ocjenu Zavoda za zapošljavanje. Želim također istaknuti da je pri izradi plana detaljno istraženo područje mog rada, stoga je plan bio veoma razrađen, specifičan i odlučan – a upravo to je i definicija uspješnog poslovanja!

Martina Perković

error: Sadržaj je zaštićen!