Usluge

Planirate otvaranje poslovnog subjekta, želite postati poduzetnik, a ne volite papirologiju, administraciju, birokraciju? Ne brinite, jer mi ju volimo! Imate ideju, a ne znate kako ju provesti? Mi znamo! Volimo izazove i stoga ne odustajemo lako. Kakav god zadatak stavite pred nas, dat ćemo sve od sebe da ga istražimo i odradimo.

 Bilo da se radi o istraživanju, organiziranju putovanja ili sastanaka, usmenoj ili pismenoj korespondenciji, prijavi u neophodne državne službe, ishodovanju dozvola, viza i slično, pisanju sadržaja za web stranice i društvene mreže, mi smo dostupne za široku lepezu usluga i stojimo na raspolaganju.

 

ADMINISTRACIJA

Ne dopustite da vas strah od birokracije odvrati od provođenja ideje u poslovni pothvat.

MARKETING I KREATIVNO PISANJE

Privucite nove klijente zanimljivim sadržajem.

ORGANIZACIJA PUTOVANJA I LOGISTIKA

Putovanje uz našu organizaciju ne predstavlja nikakav stres.

PROJEKTI

Prepustite pripremu i prijave na natječaje za projekte našem iskusnom timu.

Usluge po mjeri

Lepeza usluga koju nudimo nije fiksna, što znači da je naš cilj pružati personaliziranu uslugu, u smislu da vam ponudimo i pružimo kombinaciju usluga koje su vam potrebne, naravno uz dogovor oko suradnje i cijene za određenu kombinaciju.

Cijene

S obzirom spektar i kombinaciju usluga koje nudimo, molimo vas da ponudu za tražene usluge sa cijenama zatražite na naše e-mail adrese ili preko kontakt forme.