Projekti

Samozapošljavanje

Neka poticaji za samozapošljavanje budu vaš vjetar u leđa.

Poticaji za samozapošljavanje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje idealna su prilika za mlade i inovativne poduzetnike koji si žele osigurati stabilniji početak poslovanja, s podmirenim dijelom obveznih troškova za prvu godinu (poput doprinosa, neophodnih alata, računalne i uredske opreme, potrebnih edukacija i slično).

Ovaj poticaj je bespovratan, naravno ukoliko se držite zakona, propisa i potpisanog ugovora, a za dobiti isti potrebno je ispuniti poslovni plan, objasniti svoju ideju, predvidjeti prihode i troškove te pripremiti troškovnik. Nakon odobrenja dostavlja se i ostala dokumentacija te je tijekom ugovornih obveza potrebno dostavljati dokaze o utrošku sredstava na stavke navedene u troškovniku.

Oko svega navedenoga, pa još i šire, nudimo vam našu asistenciju u pogledu savjetovanja pa do same realizacije vaše ideje, što pri institucijama, što pri održavanju i razvijanju vašeg poslovnog projekta.

Izrada poslovnog plana i troškovnika te s time povezano savjetovanje

Dorada poslovnog plana i izrada žalbe na negativnu ocjenu

Savjetovanje oko izrade ili dotjerivanja životopisa

Projekti

Priprema projektne dokumentacije za natječaje

Prepustite pripremu i prijave na natječaje za projekte našem iskusnom timu.

Udruge

S obzirom na iskustvo i znanje o radu neprofitnih organizacija, osim usluge osnivanja istih, nudimo vam podršku oko vođenja knjigovodstva, praćenja i usklađivanja sa novim zakonima te sve ostale operativne poslove neophodne za vođenje udruga.

Isto tako, nudimo vam pomoć pri pisanju projekata te prijave projektne dokumentacije na razne pripadajuće natječaje. Ukoliko vam je potreban partner za projekte pod pokroviteljstvom Europske unije slobodno nam se obratite kako bi vam sugerirali potencijalne suradnike.

Razvoj projektne ideje

Ukoliko imate ideju za proširenje poslovanja i manjak potrebnih sredstava, uz našu podršku možete doći do bespovratnih sredstava, a ona uključuje:

Razvoj projektne ideje

Prikupljanje potrebne dokumentacije

Pronalazak partnera za projekt
Praćenje projekta od početka do kraja te nakon završetka u vidu pomoći oko dostave potrebnih izvješća mjerodavnim službama

Neka vaš fokus bude na djelatnosti, a nama prepustite brigu oko papirologije!

Ostale usluge

ADMINISTRACIJA

Ne dopustite da vas strah od birokracije odvrati od provođenja ideje u poslovni pothvat.

MARKETING I KREATIVNO PISANJE

Privucite nove klijente zanimljivim sadržajem.

ORGANIZACIJA PUTOVANJA I LOGISTIKA

Putovanje uz našu organizaciju ne predstavlja nikakav stres.

PROJEKTI

Prepustite pripremu i prijave na natječaje za projekte našem iskusnom timu.

Usluge po mjeri

Spektar usluga koji nudimo nije fiksan, što znači da je naš cilj pružati personaliziranu uslugu, u smislu da vam ponudimo i pružimo kombinaciju usluga koje su vam potrebne, naravno uz dogovor oko suradnje i cijene za određenu kombinaciju.