O nama

U Konigu prvenstveno pružamo administrativnu podršku vašem poslovanju. Osim toga, nudimo i usluge stvaranja kreativnog sadržaja, organizacije putovanja i raznih događaja te savjetovanja oko pripreme poslovnih planova i projekata.

Zanimljivo je da Konigo na esperantu znači – komunikacija. Komunicirajmo onda dalje, u nastavku saznajte više informacija o nama.

Tko smo i kako je nastao Konigo

Iskreno i nikako drugačije.

Bivše kolegice, pa prijateljice, a sada kolegice i prijateljice. Zvuči dobro? I nama se tako činilo, zato smo se i odlučile na ovakav pothvat. Kao tim funkcioniramo odlično, podržavamo se, provjeravamo, savjetujemo, jednom riječju – nadopunjujemo.

Imamo slične svjetonazore, volimo avanturizam, istraživanje, izazove i usmjerene smo na rezultate. Težimo ostvarivanju vlastitih kompetencija i potencijala te unutarnjem miru. 

Komunikativne smo, otvorene, odgovorne i fleksibilne. Vrlo brzo i lako se u to možete uvjeriti, naravno kada nas angažirate!

KONIGO

Niccol

Virtualna asistentica

095 711 0116
niccol@konigo.hr

Tečno govori talijanski i engleski, a snalazi se i na španjolskom jeziku. Voli istraživati i lutati web prostranstvima dok ne nađe dostatne i provjerene informacije. Ljubitelj je analiziranja i sistematiziranja podataka, a organizacija putovanja i pratećih aktivnosti za druge joj je strast. 

Osim višegodišnjeg iskustva u administrativnim poslovima, tehničkoj podršci, vođenju timova na talijanskom jeziku te dugogodišnjem volontiranju na raznim pozicijama u udrugama, posjeduje Google Ads certifikate i certifikat Koordinatora volontera.

Gordana

Kreativac s potencijalom

095 711 0117
gordana@konigo.hr

Po struci magistra ekonomije. Tečno govori engleski, a voli komunicirati, prezentirati, fotografirati i pisati. Kada ju uhvati inspiracija, riječi po tipkovnici same klize.

Radno iskustvo joj seže od studentskih sezonskih poslova do rada u prodaji, administraciji, agenciji za zapošljavanje i nabavi pa sve do volontiranja u udrugama i na pojedinim projektima. U slobodno vrijeme ispomoć je obiteljskom poslu uzgoja aronije te preradi soka od raznoga voća.

Gdje smo?

Mi smo tamo gdje su naši laptopi, što znači da smo svugdje, gdje god je potrebno! Imamo službeno sjedište, a uglavnom radimo od kuće, ili profinjeno – iz home office-a.

Sve što nam je potrebno nalazi se u našim glavama, na laptopima i na sveznajućem Internetu, zbog čega smo dostupne i izvan “klasičnog” radnog vremena.