O nama

Tko, što, kako, kada, gdje?

Od kraja 2020. godine, mi smo tim koji pomaže poduzetnicima u svakodnevnom poslovanju, stječući pritom nemjerljivo znanje i iskustvo.

Pružamo podršku u administrativnim, kadrovskim i knjigovodstvenim zadacima, te pomažemo u razvoju poslovnih planova i automatizaciji poslovnih procesa.

Komunikativne smo, otvorene, odgovorne i fleksibilne.

Zajedničkim snagama prevladavamo sve izazove i prilagođavamo se specifičnim potrebama naših klijenata.

Kako smo došle do imena Konigo? Sve smo zabilježile u našoj Blogovaoni.

Niccol-Konigo

Niccol

Virtualna asistentica

niccol@konigo.hr
Niccol je virtualna asistentica od brojeva i tablica! Specijalizirana za knjigovodstveno-financijske i administrativne usluge, uživa u administrativnim zadacima i voli pretvarati nepregledne podatke u funkcionalne tablice u Excelu.

Osim virtualne asistencije, pomaže klijentima razviti poduzetničke ideje kroz poslovne planove za samozapošljavanje. Uz Gordanu je izradila dva priručnika: “Priručnik za izradu poslovnog plana za samozapošljavanje” i “Priručnik paušalac”.

Voli istraživati nove softvere i aplikacije. Redovito koristi Office i Google alate, Canvu, Notion i Synesis. Otvorena je za učenje rada u alatima koje Vi koristite.

Zajedno s Morenom čini Konigo tandem, a u Go2Human Hubu uspješno surađuje i s drugim virtualnim asistenticama.

Povežite se s Niccol na LinkedInu!

 

 

Morena

Stručna suradnica

morena@konigo.hr
Morena je inspirirana radom u području ljudskih resursa. Po struci je prvostupnica javne uprave i magistra poslovne ekonomije, a dio studija završila je na engleskom jeziku. Od samih početaka znala je da su ljudski resursi područje kojim se želi baviti u svojoj karijeri.

Njeno bogato iskustvo u tom području može vam pomoći u pronalasku idealnih kandidata za zapošljavanje te u odabiru onih koji najbolje odgovaraju potrebama vaše firme. Osim toga, Morena pruža pravna savjetovanja vezana uz radno i ugovorno pravo, pomažući vam u realizaciji poslovnih suradnji.

Morena također voli voditi društvene mreže te stvarati sadržaj za web ili društvene mreže.

Timu se pridružila se tijekom 2024. godine, a zajedno s Niccol nastavlja graditi Konigo. 🙂

Povežite se s Morenom na LinkedInu!

 

gordana
gordana

Gordana

Vlasnica 🙂

Vanjska suradnica i vlasnica Koniga, naša desna ruka iz sjene – uvijek spremna za savjet i ideju.

Povežite se s Gordanom na LinkedInu!

Gdje smo?

 

Mi smo tamo gdje su naši laptopi, što znači da smo fleksibilne i dostupne bilo gdje i bilo kada! Iako imamo službeno sjedište, većinu vremena radimo od kuće, ili kako to elegantno kažemo – iz home office-a.

Sve što nam je potrebno nalazi se u našim glavama, na laptopima i na brzom internetu, što znači da smo dostupne čak i izvan “klasičnog” radnog vremena.

 

 

error: Sadržaj je zaštićen!